2011. november 1., kedd

Redőnyök a legjobb árnyékolók

Készüljenek fából vagy műanyagból, legyenek egyszínűek vagy pedig színesek, egy biztos: a redőny az egyik legismertebb és legnépszerűbb külső árnyékoló már hosszú évek óta. Ez pedig teljesen természetes, főleg ha figyelembe vesszük, hogy mennyi előnnyel bírnak. 

Amellett, hogy a redőnyök télen és nyáron is védik lakásunkat, házunkat az időjárás viszontagságai ellen, az sem elhanyagolható szempont, hogy hangulatteremtő jellegük révén hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthon valóban otthon legyen. A belső árnyékolók közül például a reluxák kitűnően alkalmazkodnak a minimál design szerint berendezett, vagy pedig a rusztikus jelleggel bíró szobákhoz is, konyhába, fürdőbe, hálószobába és nappaliba pedig egyaránt ajánlottak, természetesen típustól és színtől függően. 

A redőnyök nappal megóvják bútorainkat és növényeinket a napsugárzás káros hatásaitól, védik ablakainkat az időjárás viszontagságaitól, a hideg téli estéken pedig jelentős fűtési energiát takaríthatunk meg általuk. Ne feledkezzünk meg az ugyancsak ebbe a „családba” tartozó napellenzőkről sem, amelyek családi házak teraszaira, üzletek, éttermek, kirakatok elé szerelhetők, különböző színekben és mintákkal, a vásárló ízlésének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése